banner_fiberjunior

MASHAALLAH ALHAMDULILLAH

 Setelah lama menanti, Al Fateh Junior kini kembali dengan wajah dan nama yang baru.
Kini Al Fateh Junior telah “upgrade” nama yang lebih eksklusif iaitu AL FATEH FIBER JUNIOR.
Nak tahu asbab “upgrade” nama? Semestinya kandungan-kandungan yang ada didalamnyaaa. 
Dulu dah mantap, sekarang lagiii mantap MashaAllah. Sangat sangat sangat sesuai dengan
situasi pandemik sekarang. Nak tahu kenapaaa? Jom kita lihat!
welcome1_fiberjunior
welcome_fiberjunior

KANDUNGAN & KHASIAT
AL FATEH FIBER JUNIOR

Jangan risau tuan dan puan, Al  Fateh Fiber Junior masih mengekalkan dengan bahan-bahan sunnah yang premium seperti Madu, Kismis, Safron, Gam Arab, Delima, dan Garam Bukit. Nak tahu apa keistimewaan Al Fateh Fiber Junior? Kali ini HQ tambah ramuan Vitamin C di dalam pastil yang comel untuk anak-anak. Al Fateh Fiber Junior boleh dijadikan sebagai “suppliment” anak-anak supaya badan dapat menghalang daripada penyakit atau virus seperti virus covid-19. Di bawah ini adalah khasiat untuk setiap bahan yang ada di dalam pastil Al Fateh Fiber Junior: 
kandungan_fiberjunior
delima_fiberjunior
madu_fiberjunior
garambukit_fiberjunior
gamarab_fiberjunior
kismis_fiberjunior
vitc_fiberjunior
safron_fiberjunior
kandungan_fiberjunior
delima_fiberjunior
madu_fiberjunior
garambukit_fiberjunior
gamarab_fiberjunior
kismis_fiberjunior
vitc_fiberjunior
safron_fiberjunior
previous arrow
next arrow

PASTIL AL FATEH FIBER JUNIOR

1 kotak Al Fateh Fiber Junior ada 3 sachet dan di dalam setiap sachet mengandungi 10 biji pastil yang mengandungi 6 jenis buah-buahan segar iaitu Anggur, Epal Hijau, Strawberry, Lemon, Oren, dan Mangga. Bentuk pastil yang unik tetapi tiada salutan gula sangat sesuai untuk kanak-kanak seawal 1 tahun. Bagaimana untuk bagi bayi yang masih tidak pandai mengunyah? Jangan risau, anda boleh larutkan pastil Al Fateh Fiber Junior di dalam air atau di dalam susu.
pastil_fiberjunior
bentuk_fiberjunior

MASALAH TERBESAR KANAK-KANAK

Anak anda ada masalah seperti di bawah? Atau anak anda mempunyai masalah pencernaan, mengalami resdung yang teruk, dan kerap demam atau selesema? Ramai ibu bapa yang cuba ikhtiar dengan ambil Al Fateh Fiber Junior sebagai makanan tambahan untuk anak-anak mereka tau! Menjamin keberkesanan untuk mereka yang konsisten amalkan Al Fateh Fiber Junior.
Al fateh junior
Al fateh junior
Al fateh junior
Al fateh junior
Al fateh junior

ADAKAH KANAK-KANAK PERLU
AL FATEH FIBER JUNIOR?

Kenapa anak-anak perlu sistem imunisasi yang hebat? Hal ini  disebabkan terdapat anak-anak yang tidak suka untuk makan sayur atau buah-buahan iaitu vitamin semula jadi. Daripada itu terhasilnya Al Fateh Fiber Junior yang sangat mudah untuk diamalkan oleh ibu bapa untuk anak-anak kesayangan anda. Jom kita baca kenapa anak-anak perlu makan Al Fateh Fiber Junior sebagai makanan tambahan untuk mereka:
perlu2_fiberjunior
perlu1_fiberjunior

MENGAPA PENTINGNYA KETAHANAN
IMUNISASI PADA KANAK-KANAK?

Seperti yang kita tahu, semua peringkat umur perlukan imunisasi untuk badan masing-masing. Bagi kanak-kanak, selalunya ada yang imun badan kuat dan ada yang imun badan lemah untuk melawan penyakit. Imunisasi adalah cara yang efektif dalam mencegah dan mengurangkan penyakit. Oleh sebab itu, ibu bapa perlu cuba Al Fateh Fiber Junior untuk ketahanan imunisasi anak-anak sebab kandungannya mempunyai estrak Vitamin C tau. Anak-anak kekal sihat, ibu bapa pon senang hati kannn?
imun1_fiberjunior
imun2_fiberjunior
imun3_fiberjunior

MANFAAT MENGAMALKAN
AL FATEH FIBER JUNIOR

Ramai ibu bapa yang sudah lama mengamalkan Al Fateh Junior dan kini Al Fateh Fiber Junior telah diformulasikan dengan Vitamin C yang mengandungi pelbagai manfaat. Tidak lupa juga Al Fateh Fiber Junior masih mengekalkan bahan-bahan sunnah yang premium di dalam kandungannya dan mempunyai manfaat setiap bahan tersebut. Terbukti keperluan Vitamin C dalam tubuh kanak-kanak memerlukan sebanyak 75 miligram sehari. Jangan risau untuk ibu bapa kerana pastil Al Fateh Fiber Junior bahan-bahannya sangat sihat dan sangat bagus untuk diamalkan. Di bawah antara manfaat utama bila konsisten amalkan Al Fateh Fiber Junior:
manfaat1_fiberjunior
manfaat2_fiberjunior
manfaat3_fiberjunior

SIAPA YANG SESUAI DAN BAGAIMANA CARA
PENGAMBILAN AL FATEH FIBER JUNIOR?

Al Fateh Fiber Junior tidak khusus untuk kanak-kanak saja yang boleh ambil, ianya sesuai untuk semua peringkat umur boleh amalkan. Antara golongan-golongan yang sesuai untuk ambil Al Fateh Fiber Junior ialah:
siapaconsume_fiberjunior
Perlu diingatkan supaya tidak mengambil Al Fateh Fiber Junior secara berlebihan kerana ianya mempunyai waktu tertentu yang sesuai untuk diambil iaitu:
* 1 pastil waktu pagi
* 1 pastil sebelum tidur
caramakan_fiberjunior

KEISTIMEWAAN AL FATEH FIBER JUNIOR

Istimewanya packaging Al Fateh Fiber Junior adalah saiz kotak yang kecil lebih mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Ianya juga lebih menarik dengan warna yang sangat ceria sesuai untuk menarik perhatian anak-anak. Tuan dan puan tidak perlu risau kehadiran semut apabila tinggalkan pastil ini, kerana sachet unik Al Fateh Fiber Junior mempunyai “secure” direka khas bagi memastikan keselamatan dan kualiti pastil sentiasa terjaga.
kotak_fiberjunior
sachetbaru_fiberjunior

PERUBAHAN AL FATEH FIBER JUNIOR

Bukan sahaja nama dan kandungannya yang berubah, Al Fateh Fiber Junior juga berubah bentuk packaging dan bentuk pastil. Dulu packaging berbentuk botol, kini packaging berbentuk kotak kecil dan mempunyai 3 sachet unik didalamnya. Yang lebih menarik adalah pastil Al Fateh Fiber Junior yang mempunyai bentuk comel buah-buahan,  rasa sebenar buah-buahan, tiada salutan gula diluar pastil dan yang paling penting ada ramuan tambahan iatu Vitamin C dan Pectin.
perbezaan_fiberjunior
bezapastil_fiberjunior

PELANCARAN PADA TAHUN 2016

Adakah tuan dan puan masih ragu-ragu untuk mencuba produk dari keluaran Al Fateh? Untuk pengetahuan tuan dan puan mengenai produk Al Fateh sepanjang lebih 5 tahun di dalam industri makanan, Al Fateh telah terjual sebanyak 500 000 BOTOL di Seluruh Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia. Al Fateh juga telah mendapat anugerah bagi kategori BEST SUNNAH-BASED SUPPLEMENT pada tahun 2019 dari ASIA HALAL BRAND AWARD. Kini Al Fateh menjadi “CHILD DEVELOPMENT AND NATURING EXPERT” yang menjadi pilihan utama bagi ibu bapa. 
bestsunnah_fiberjunior

TESTIMONI AL FATEH JUNIOR

Al Fateh telah menerima beribu testimoni sama ada pengguna yang cuba ikhtiar atau pengguna yang sentiasa konsisten amalkan untuk anak-anak mereka. Dengan kandungan bahan-bahan sunnah yang premium semestinya produk Al Fateh 100% Halal, 100% Selamat dan 100% Berkesan in shaa Allah. Jom lihat apa kata-kata pengguna bila makan produk Al Fateh.
testi_fiberjunior
testi2_fiberjunior
testi3_fiberjunior
testi4_fiberjunior
testi5_fiberjunior
testi_fiberjunior
testi2_fiberjunior
testi3_fiberjunior
testi4_fiberjunior
testi5_fiberjunior
testi10_fiberjunior
testi9_fiberjunior
testi8_fiberjunior
testi7_fiberjunior
testi6_fiberjunior
previous arrow
next arrow

MINUMAN GENERASI GEMILANG
NA'COQO AL FATEH

Ada satu minuman coklat alternatif sesuai untuk diamalkan untuk anak-anak iaitu Na’CoQo Al Fateh. Ia mengandungi 8 Bahan Premium yang terdiri daripada bahan sunnah iaitu Malt, Kurma, Saffron, Gam Arab, Habbatus Sauda, Zaitun, Madu dan Delima. Keistimewaan minuman coklat Na’CoQo adalah menggunakan 100% Nano Sugar yang 0 kalori dan rasa manis semula jadi tanpa bahan pengawet. 1 kotak Na’CoQo Al Fateh mengandungi 15 sachet dibancuh dengan 100ml air sahaja sesuai untuk 3 Suhu iaitu Suhu Air Panas, Suhu Air Suam dan Suhu Air Sejuk. Pengambilan minuman coklat Na’CoQo boleh memberikan rasa kenyang yang lebih lama dan juga boleh membantu menjaga kesihatan anak-anak.
harga_nacoqo
kandungan_nacoqo
nanosugar_nacoqo

PROMOSI AL FATEH FIBER JUNIOR

Kalau tuan dan puan nak tahuuu, di bawah adalah semua parcel customer yang sempat grab waktu Promo Pre-Order untuk First Batch Al Fateh Fiber Junior. SubhanaAllah sold out 2000 Box Al Fateh Fiber Junior dalam masa tiga jam sahaja. Sampai penuh guni dan lori abam ninja dengan parcel Al Fateh Fiber Junior tau. Hebat MashaAllah!
al fateh fiber junior 4
al fateh fiber junior 1
al fateh fiber junior 3

CABUTAN BERTUAH JULAI
TAB TECLAST P20 HD

Al Fateh ada melancarkan Promosi Pengenalan untuk membantu para ibu bapa dalam menguruskan anak-anak semasa PDPR. Beli mana-mana Promosi Pengenalan di bawah dan anda akan berpeluang untuk menerima 1 Cabutan Bertuah Hadiah Istimewa iaitu TAB TECLAST P20 HD bernilai RM549.

 

Bulan Jun telah ada dua orang pemenang, untuk bulan Julai HQ mencari lagi dua orang pemenang yang bertuah untuk Tab Teclast P20 HD. Grab sekarang untuk anak-anak anda kekal cergas dan bertenaga sepanjang PDPR.

 

Sambil Amalkan Makanan Sunnah, Sambil Berpeluang Menang Hadiah Lumayan!

tab teclast fiber junior
1kotak_fiberjunior

AL FATEH FIBER JUNIOR

RM 63
 • 1 Kotak
 • 3 Sachet
 • 30 Pastil
 • RM9 SM / RM15 SS
kombomixed_fiberjunior

KOMBO MIXED

RM 145
 • 2 Fiber Junior & 1 Na'coqo
 • JIMAT Sebanyak RM36
 • CABUTAN BERTUAH Tab Teclast
 • RM10 SM / RM20 SS
SALE
kombosingle_fiberjunior

KOMBO SINGLE

RM 150
 • 3 Fiber Junior
 • JIMAT Sebanyak RM39
 • CABUTAN BERTUAH Tab Teclast
 • RM10 SM / RM20 SS
SALE
komboibuanak_fiberjunior

KOMBO IBU ANAK

RM 230
 • 3 Fiber Junior & 2 Na'coqo
 • JIMAT Sebanyak RM69
 • CABUTAN BERTUAH Tab Teclast
 • RM10 SM / RM20 SS
SALE
kombofamily_fiberjunior

KOMBO FAMILY

RM 240
 • 5 Fiber Junior
 • JIMAT Sebanyak RM75
 • CABUTAN BERTUAH Tab Teclast
 • RM10 SM / RM20 SS
SALE
kombosuperjimat_fiberjunior

KOMBO SUPER JIMAT

RM 430
 • Campur Fiber Junior & Na'coqo
 • JIMAT Sebanyak RM200
 • CABUTAN BERTUAH Tab Teclast
 • RM20 SM / RM30 SS
SALE
masjid-dan-awan