logo-transparent-alfateh-2

PENDAFTARAN DROPSHIP

Selamat Datang ke Ruangan Pendaftaran Dropship Produk Al Fateh. Sistem ini bertujuan untuk memberi ‘Reward’ kepada anda apabila anda mempromosikan semua produk yang dijual di bawah Produk Al Fateh, maka anda berpeluang untuk mendapat pendapatan untuk setiap hari, setiap minggu, setiap bulan mahupun setiap tahun. Copywriting juga diberikan hanya di dalam Group Whatsapp.

LANGKAH 1 : SILA DAFTAR TERLEBIH DAHULU DI BAWAH SEBAGAI DROP SHIP DAN SEMAK EMAIL ANDA SELEPAS PENDAFTARAN SAMA ADA DI INBOX ATAU SPAM

Sila daftar untuk menjadi DROPSHIP. USERNAME adalah LINK URL ANDA yang anda akan gunakan semasa menjalankan pemasaran nanti. Sila pastikan anda tidak terlepas pandang penggunaan Huruf Besar atau huruf Kecil yang dimasukkan oleh anda kerana ia akan menjejaskan Link URL anda nanti.


Register a new affiliate account

LANGKAH 2 : LOGIN SELEPAS ANDA DAFTAR AFFILIATE DAN ANDA BOLEH MELIHAT LINK URL AFFILIATE ANDA. AFFILIATE LEADERBOARD ADALAH PAPARAN TOP AFFILIATE YANG BERJAYA MEMBUAT JUALAN MELALUI LINK AFFILIATE MASING-MASING

Assalamualikum ,


Log into your account

Lost your password?

YOUR COMISSION RATE :


TOP  10 AFFILIATE : No registered affiliates

TERMA SYARAT AFFILIATE


  • Agen Affiliate dikehendaki menggunakan link Affiliate sendiri semasa proses pemasaran dijalankan. Sila Login terlebih dahulu untuk mendapatkan Link Affiliate masing-masing.
  • Agen Affiliate boleh mempromosikan link affiliate masing-masing di mana-mana media sosial seperti Facebook, Instagram, Whatsapp.
  • Agen Affiliate dilarang membuat SPAM semasa menjalankan pemasaran dan pihak Admin berhak membatalkan penyertaan Agen Affiliate yang melakukan SPAM.
  • Hanya Link Affiliate yang terakhir sahaja yang berjaya membuat jualan akan dikira sebagai Komisyen walaupun pihak pelanggan klik pada Link Affiliate yang lain.
  • Agen Affiliate akan menerima 5-7% Komisyen bagi setiap Transaksi yang berjaya dilakukan oleh pelanggan
  • Pembayaran Komisyen Affiliate akan dibayar pada setiap minggu.
  • Pihak Admin tidak akan melayan jika pihak pelanggan anda tidak menggunakan link Affiliate anda semasa membuat pembayaran sama ada terlupa, terlepas pandang atau apa sahaja alasan. Sistem Affiliate akan mengesan link Affiliate yang berjaya sahaja.
  • Pihak Admin berhak membuat sebarang perubahan nilai Komisyen bergantung pada situasi semasa tanpa sebarang notis. Anda hanya perlu semak di ruangan ini sahaja.
  • Sebarang perubahan semasa lain akan dikemaskini di ruangan ini dari semasa ke semasa.

LANGKAH 3 : SILA JOIN GROUP WHATSAPP DENGAN KLIK BUTANG JOIN DI BAWAH UNTUK SEBARANG SUPPORT TENTANG AFFILIATE. PASTIKAN ANDA DAFTAR TERLEBIH DAHULU SEBAGAI AGEN AFFILIATE. PIHAK KAMI BERHAK MEMBUANG KELAYAKAN ANDA DI DALAM GROUP WHATSAPP JIKA DIDAPATI ANDA TIDAK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN AFFILIATE TELEBIH DAHULU

LANGKAH 4 : ISI MAKLUMAT NO AKAUN DI BAWAH. PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA DALAM TEMPOH 3 HARI UNTUK PENGESAHAN MAKLUMAT. PEMINDAHAN WANG KOMISYEN KE AKAUN ANDA, ADALAH DALAM TEMPOH 14 HARI WAKTU BEKERJA SELEPAS PENGESAHAN DIBUAT.