Al Fateh Fiber Junior

RM63.00

ZAMAN COVID SEKARANG BAHAYALAH UNTUK ANAK-ANAK 😰

Kita sebagai ibu bapa mesti risau nak bagi anak keluar rumah sebab bahaya sangat untuk kesihatan anak-anak. Kes covid pun makin meningkat, memang kena duduk rumah 👀

Haaa dah duduk rumah tu kenalah kita cegah dari covid dengan memperbanyakkan makan vitamin c! Sebab vitamin c dapat menguatkan imun badan tau! Memang sangat sesuai jika kita amalkan untuk anak pada musim covid macam sekarang ni.

Haaa nak perkenalkan kita punya produk dengan FORMULA BARU dan bahan-bahan yang sangat best! 🥰

🤍 Vitamin C
🤍 Madu
🤍 Saffron
🤍 Kismis
🤍 Garam bukit
🤍 Gam arab
🤍 Delima

Best ke best sangat? Rugi kalau tak grab sebab stok laju je habis, sebab memang laku keras uolls 😋 Harga pun memang cun habis. Sekotak dengan harga RM63 dan ada 30 pastil! 😍

Sebarang pertanyaan tentang Al Fateh Fiber Junior boleh terus hubungi seluruh ambassador di seluruh Malaysia.

#AlFatehFiberJunior
#AuraMakananSunnah
#ProdukGenerasiGemilang

Category: