Al Quran Baldu

RM95.00

AL QURAN BALDU EXCLUSIVE AL FATEH ❤

Alhamdulillah Al Fateh ada jual Al Quran yang memang menepati apa yang uolls nak 😍

Pandang kali pertama pun dah jatuh cinta sebab berbajukan kain baldu dan ada 9 pilihan warna yang menarik tauu 😆❤

Apa yang bestnya, dalam ni terkandung Indeks bagi doa. Maksudnya, kalau uolls nak cari doa supaya berlindung dari fitnah atau doa untuk mendapat syurga semuaa dalam ni dah tunjukkan surah apa dan ayat keberapa untuk uolls rujuk 🥰

Pastu ada Asbabun Nuzul iaitu sebab-sebab turunnya ayat Al Quran. Al Quran ni menceritakan sejarah dan sebab di sebalik peristiwa turunnya wahyu kepada Rasulullah s.a.w. berdasarkan hujah dan dalil yang sahih ✨

Jadi, bila uolls dapat baca Al Quran sambil memahami cerita disebalik setiap surah tu, mesti lagi feel nak mengaji kan. Dan uolls pun mesti akan jadi lagi seronok nak baca Al Quran setiap masa 🥰

Ilmu tajwid dan terjemahan per kata pun ada tau! Bila uolls tau membaca dengan tajwid yang betul dan memahami setiap ayat dalam Al Quran tu memang fuhh feeling sangat nak membaca tu. Rasa seronok sangat sebab dapat memahami setiap isi kandungan Al Quran tu 🥰❤

Haa seronok kan dapat Al Quran macam ni! Memang seronok! Mendorong sangat-sangat untuk uolls membaca Al Quran setiap masa 🥰

Sebarang pertanyaan atau order mengenai Al Quran Baldu Exclusive, boleh hubungi Seluruh Ambassador Sah Seluruh Negara.

#AlQuranBalduExclusive
#AuraMakananSunnah
#ProdukGenerasiGemilang

Category: