Combo Madu Sarang Uthmaniah

RM100.00

Orang cakap kalau makan madu dengan sudu besi khasiat madu tu hilang? 😶

Mungkin yang buat kenyataan tidak mengalakkan pengunaan sudu besi disebabkan sifat asidik madu. Madu bersifat asidik disebabkan kandungan bahan kimia asid organiknya. Skala pH madu biasanya antara 3.4 – 6.1 🤐

Disebabkan bahan berasid boleh menghakis logam (seperti sudu besi ini) dikuatiri komponen logam boleh bercampur dalam madu 😓

Kalau uolls beli madu sarang kat Al Fateh takyah risau gaiss. Kita bagi free jek 1 sudu kayu tauuu kalau uolls grab kombo 3 bekas 😍🍯

Haa pasni dah takyah nak risau nak feeling makan madu sarang sambil bersaranghae layan Kdrama. Uhukk uhukk 😜❤

Dapatkan segera gaiss sementara promo free sudu kayu ni still onzz! Grab kombo banyak-banyak pastu banyak lah sudu kayu yang uolls dapat! 😍

Sebarang pertanyaan atau order mengenai Madu Sarang Uthmaniah, boleh hubungi Seluruh Ambassador Sah Seluruh Negara.

#MaduSarangUthmaniah
#AuraMakananSunnah
#ProdukGenerasiGemilang

Category: