Kombo Mixed

RM145.00

TENGAH STRUGGLE DENGAN ANAK-ANAK YANG SEDANG PDPR DI RUMAH?

Kita sebagai ibu bapa ni kesian tengok anak-anak tak boleh keluar bersosial dekat luar. Makin lama otak pun tepu je sebab asyik terperuk dalam rumah, yelah sekarang belajar online di rumah.

Tuan-tuan puan-puan jangan risau kerana Al Fateh ada jalan penyelesaian. Kami menyarankan pengambilan Vitamin C yang secukupnya buat anak-anak supaya sistem imunnya semakin meningkat dan sel-sel otak lebih aktif.

Oleh kerana itu, Al Fateh ada melancarkan promo besar-besaran untuk membantu para ibu bapa dalam menguruskan anak-anak semasa PDPR. Rugi kalau tak grab, sebab apa? Sebab anda juga akan berpeluang memenangi hadiah yang sangat istimewa iaitu Tab Teclast P20 HD yang bernilai RM549.00. Lepas ni tak payahlah nak berebut gadget dengan anak-anak kan 🥰

🤩 2 box Fiber Junior dan 1 box Na’coqo dengan harga RM145 sahaja

Haa jimat sangat kan? Jadi jomlah kita grab cepat-cepat sementara stok masih ada. Sebarang pertanyaan atau order boleh terus hubungi Seluruh Ambassador Sah Seluruh Negara.

#KomboMixedAlFateh
#AuraMakananSunnah
#ProdukGenerasiGemilang
#stayfocusathome

Category: